Cursuri

Actualmente, rolul unui inspector de resurse umane in cadrul organizatiilor este o necesitate. Desele modificari legislative din domeniul muncii intervenite in ultima perioada ne obliga la cunoasterea si aplicarea corecta a actelor normative, specialistul in resurse umane, care să asigure gestionarea acestui domeniu fiind indispensabil.

Pe langa cadrul legislativ modificat, programul de formare profesionala ofera tuturor participantilor o bogata cazuistica, combinand astfel cadrul legal cu cazuri concrete din practica, prezentandu-se spete juridice prin interpretarea Codului Muncii, studii de caz si exemple de buna
practica.

In urma participariila acest curs veti avea urmatoarele beneficii:

  • Veti cunoaste prevederile actualizate ale legislatiei muncii;
  • Veti sti sa interpretati corect NOUL COD AL MUNCII;
  • Veti gasi solutiile potrivite la problemele intampinate in practica de zi cu zi;

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursului se sustine examen in prezenta unei comisii desemnata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se obtine un certificat de absolvire recunoscut atat la nivel national cat si in UE. CERTIFICATELE AU VALABILITATE NELIMITATA. In cadrul cursului au loc discutii libere pe baza suportului de curs (oferit GRATUIT) si a legislatiei muncii. Metodele utilizate in predarea acestui curs sunt dintre cele mai moderne, facilitandu-le cursantilor o intelegere usoara si transformand acest curs de resurse umane, intr-unul foarte accesibil.

La finalul cursului de Inspector Resurse Umane, absolventii, vor fi capabili sa opereze cu documentele care se regasesc intr-un departament de resurse umane, sa gestioneze corect Registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) precum si sa mentina relatia cu autoritatile publice cu atributii in domeniu (Inspectoratul Teritorial de Munca, AJOFM, Casa de Pensii, etc).

Pentru înscrieri vă invităm să completaţi talonul de participare ataşatprezentei prezentări.

PDF: talon-participare-contabiltalon-participare-iru